Assortiment

BLOEMEN

Aan de dagelijkse aanvoer van verse bloemen hebben we onze handen vol, maar daardoor blijft wel de kwaliteit op een hoog niveau. In onze uitgebreide bloemenhoek kunt u een keuze maken uit diverse materialen in verschillende kleuren. Veel bloemsoorten zijn tegenwoordig het gehele jaar verkrijgbaar, maar we leveren u ook graag de seizoensgebonden artikelen.

Diverse boeketten staan al voor u klaar. Maar natuurlijk stellen we ook met u een persoonlijke boeket samen voor elke gelegenheid!

 

FullSizeRender.jpgACCESSOIRESIMG_1608.JPG

Soms wilt u weleens wat anders; uw huis een beetje opfleuren, wat meer sfeer aanbrengen of iets moois aan de wand. Kom dan eens kijken in onze winkel. Daar krijgt u een indruk van wat er allemaal mogelijk is! Houdt u juist van strak en modern of gaat u liever voor romantisch of klassiek? Doordat onze collectie zo vaak wisselt en we niet in grote getale inkopen hebben we vaak nieuwe, leuke hebbedingetjes en bieden wij voor elk wat wils. Hierdoor ziet onze winkel er altijd net weer anders uit! U kunt natuurlijk ook een ander blij maken met een mooi, origineel cadeau. Meerdere malen per jaar bezoeken we beurzen en verder werken we met diverse leveranciers, altijd op zoek naar nieuwe trends.

Als u er zelf niet helemaal uitkomt en u wilt hulp met het stylen van uw huis, maak dat dan aan ons kenbaar en dan komen we vrijblijvend bij u kijken. Samen zoeken we de accessoires uit die passen bij uw stijl en creëren we een sfeervol geheel waarbij u zich thuis voelt.

 

ZIJDE

Ons assortiment kunst- en decoratiebloemen is groot en nauwelijks van echt te onderscheiden. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, soorten en prijzen.Bijzonder echt lijkende arrangementen zijn kant en klaar te verkrijgen, maar u kunt ook uw eigen vaas, bloempot of schaal door ons op laten maken. Hierdoor hebt u een mooie, blijvende en unieke creatie.

 

KUNST

FullSizeRender-2.jpg12321543_584930268323080_4366959437648230807_n.jpg

We zijn trots op onze samenwerking met Mariëlle Poelen. Zij is een bekende Groesbeekse kunstenares en maakt exclusief voor 't Margrietje prachtige vazen. Ieder exemplaar is met de hand beschildert en dus echt uniek! Een bijzonder cadeau om te geven en te krijgen. Maar natuurlijk ook een prachtige aanwinst voor in je huis.