ROUWEN 

Als een dierbare overlijdt kunt u door middel van een prachtig rouwarrangement uitdrukking geven aan uw gevoel. Door iets aparts aan het bloemwerk toe te voegen kunt u er een heel persoonlijke "touch" aan geven. Kijk naar een aantal voorbeelden en bespreek samen met ons uw wensen, waardoor ieder rouwarrangement uniek wordt. Natuurlijk kan elk arrangement aangepast worden; zoals de kleur en vorm. Rouwwerk is in iedere prijsklasse te verkrijgen; een mooi rouwboeket is bijvoorbeeld al vanaf € 25,- leverbaar. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling een dag voor de uitvaart bij de overledene thuis of bij het rouwcentrum bezorgd word.We begrijpen dat het in deze verdrietige periode niet altijd makkelijk is om onze winkel te bezoeken, daarom komen we ook op afspraak bij u thuis. Kijk in onze webshop voor voorbeelden.

ROUWLINT: wij hebben het drukken van rouwlint in eigen beheer, waardoor elke door u gewenste tekst mogelijk is. Tevens drukken wij symbolen zoals hartjes. Enkele tekstvoorbeelden:

Een laatste groet
Rust zacht
Lieve …….., bedankt voor alles
In onze herinnering leef je voort
We zullen je missen

Doordat we werken met verse materialen is het belangrijk om uw bestelling ruim op tijd door te geven. Daarom zijn we ook buiten openingstijden en in het weekend bereikbaar op 06-53292240 (Loes Janssen)

image6.JPG